5 blogs van bedrijven (die echt nuttig zijn om te lezen)

0

 

Arrix Blog

Uitermate geschikt voor wie zich wil verdiepen in de ICT. Arrix is een ICT dienstverlener uit Drachten en gaat met hun blogs dieper op de materie in dan de meeste andere website. In een reeks blogs over de AVG (Algemene Verordening Privacybescherming) draaien ze bijvoorbeeld bekende stellingen om en stellen onder meer de vraag: “Hoe zit het met de privacy van de werkgever?”

 

Wij Verzekeren

Tussenpersoon Wij Verzekeren uit Groningen doet meer dan alleen hun eigen diensten aanprijzen. In een reeks verhalen nemen ze alle ins & outs van de hypotheekmarkt. Wat gaat de rente in de komende jaren doen? En wat is de impact van een smartphone op je leenbedrag? Je leest het in hun blog.

 

Cheese Making Secret (Laude)

Hoe maak je kaas? Een simpele vraag, waar duizend verschillende antwoorden op mogelijk zijn. Deze antwoorden worden gegeven in de Cheesemaking Secret, een reeks blogs van Laude waarin verschillende internationale kaasmakers aan het woord komen.

 

Oostergast

De Oostergast is een woonwijk in Zuidhorn (Groningen). Maar in hun blog lees je meer dan alleen het nieuwe woningaanbod. In een uitgebreide verhalenreeks wordt uitgebreid ingegaan op alle facetten van de woningmarkt, waaronder verhalen over hoe je een huis energiezuinig krijgt en wat er komt kijken bij het zelf bouwen van een woning.

 

Dealhunter

Dealhunter is geen site, maar een persoon. In zijn vrije tijd zoekt De Dealhunter naar de beste deals en deelt die op zijn WordPress-site. Doe er je voordeel mee.

Was dit artikel nuttig?

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.