Laat je verwennen door Egbert Jan

Al sinds 2006 dé smaakmaker van Drenthe

0

Egbert Jan Catering verzorgt al sinds 2006 onder andere de maaltijdservice voor inwoners van Drenthe. Over hun filosofie zijn ze duidelijk: “Onze filosofie is helder; smakelijk eten, voor iedereen!”. Een groot deel van de inwoners van Drenthe maakt dan al gebruikt van de maaltijdservice van Egbert Jan. Wij van Insiderz kwamen even langs om ook te smullen. Wat is nou zijn geheime ingrediënt?

Altijd vers
Terwijl wij smullen van een herfstige, romige, gladde pompoensoep vertelt Egbert Jan dat zijn succes afhankelijk is van de producten. “Alles moet vers zijn. Wij bestellen bijvoorbeeld elke dag verse groenten en fruit”, legt hij uit. Volgens hem prikken mensen zo door het gebruik van pakjes, blikjes en potjes heen.

Seizoensafhankelijk menu
Het liefst gebruiken de medewerkers van Egbert Jan Catering seizoensgebonden producten. “Tegenwoordig is bijna alles het jaar rond te verkrijgen in de supermarkten en groothandels”, vertelt kok Karel, “Echter proberen wij zoveel mogelijk ingrediënten te gebruiken zonder ‘vlieguren’. Wij koken rechtstreeks van het land bij wijze van spreke.”

Geen geheim, huh?
Dus vers en seizoensgebonden ingrediënten zijn het geheim van de kok? Dat is niet zo spannend vonden wij. Dus wij drongen aan. “Er is wel één geheim ingrediënt inderdaad”, biecht Karel op. “Maar jullie zullen wel begrijpen dat wij dit niet met jullie en dus een hele schare aan volgers delen, toch?”, knipoogt Karel.

Helaas, wel nodigde Egbert Jan ons uit om binnenkort een kijkje te nemen in de keuken. Wellicht ontdekken we dan hét geheim! Alvast meer weten over Egbert Jan’s maaltijdservice. Check hun website!

Was dit artikel nuttig?

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.