WijZijn de praktijk voor relatie en gezin

0

WijZijn de praktijk voor relatie en gezin

WijZijn is een praktijk, expertisecentrum voor systeemtherapie in de regio Friesland (Leeuwarden) en Drenthe (Assen). Wij bieden systeemtherapeutische behandeling, zoals relatietherapie en gezinstherapie, voor een verscheidenheid aan klachten en stoornissen die ingrijpen op het welbevinden van de individuele mens.

corona maatregelen

14-12-2020

WijZijn de praktijk is open.  Afspraken kunnen zowel in onze praktijk als middels online therapie plaatsvinden.

We hanteren de richtlijnen RIVM.  Het is in onze praktijk goed mogelijk om 1,5 m afstand te houden. We zijn streng op hygiëne, de praktijkruimtes worden goed geventileerd. Zodra deze richtlijnen worden aangescherpt nemen we deze direct mee in het beleid.

Mocht u griep- of verkoudheidsklachten hebben, kom dan niet naar de praktijk.  Neem dan telefonisch contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. De afspraak kan dan online plaatsvinden of kan worden verzet naar een ander moment.

– – – – – – – – – – – – – – –

relatietherapie bij Wijzijn de praktijk

elkaar kennen en begrijpen

Partners ervaren meer bewustwording en vrijheid in het maken van keuzes. Keuzes om eigen individualiteit te vergroten en de keuze om het contact met uw partner te versterken.

Gezinstherapie bij Wijzijn

een stem voor iedereen

Ruimte voor groei van individuele gezinsleden om op een eerlijke en verantwoordelijke wijze een eigen positie in het gezin en het leven in te kunnen nemen.

individuele therapie bij wijzijn

identiteit en ontwikkeling

Op een persoonlijke en doelbewuste wijze moeilijkheden betekenis geven. Hierdoor kunnen gedachten, gevoelens en handelen naar wens op elkaar afgestemd worden en nemen klachten af.

scheidingsbegeleiding

ontdekken van mogelijkheden

De focus op de toekomst en op het maken van goede afspraken. Dit leidt tot constructief contact in de samenwerking als ouders.

scheiden-en-kinderen

elkaar faciliteren

De overgangsfase van partners naar ouderschap zo goed mogelijk laten plaatsvinden.

wereldwijd

Van Leeuwarden tot New York, met onze veilige online verbinding met WeeSeedo persoonlijk en Therapieland komt WijZijn de praktijk vanaf nu bij u thuis.

Het leven dient voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen te worden.

Was dit artikel nuttig?

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.