Zo krijgt je huisstijl meer herkenbaarheid

relatiegeschenken in eigen PMS kleur

0

Mokken in eigen PMS kleur

Niet de opdruk maar de hele mok in je eigen PMS kleur? Zo persoonlijk kan je relatiegeschenk zijn! Een geschenk dat helemaal bij de huisstijl van je bedrijf past is nog herkenbaarder en zal meer mensen bereiken.

mokken in eigen pms

Relatiegeschenken in eigen huisstijl PMS kleuren?

Relatiegeschenken ondersteunen de identiteit van je bedrijf. Een logo of zelfs een kleuren-combinatie, kan een klant of zakenpartner aan jouw bedrijf doen denken. Het is dan ook van belang dat relatiegeschenken goed bij de huisstijl passen. Webwinkels hebben vaak een groot assortiment gekleurde bedrukte relatiegeschenken maar je eigen huisstijl kleur zit er toch niet bij? Geen nood, er zijn relatiegeschenken die in je eigen PMS-kleur gespoten kunnen worden.

In totaal zijn er meer dan 1500 PMS kleuren en er komen nog altijd nieuwe bij. De kans is groot dat er een PMS kleur is die jouw huisstijlkleur perfect weergeeft.

bedrukte relatiegeschenken

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is een PMS kleur ook alweer?

PMS staat voor Pantone Matching System. Elke kleur heeft zijn unieke code. Overal op de wereld worden deze kleurcodes herkend door de drukker. Zo weet je zeker dat iets gedrukt wordt met de juiste kleur. Het zou wel heel toevallig zijn als je een promotieartikel in exact jouw logokleur of huisstijl tegenkomt….Maar tegenwoordig kunnen zowel pennen, tassen als mokken in eigen PMS kleur geproduceerd worden!

Benieuwd naar wat jouw huisstijl PMS kleur is? Lees dan deze handleiding: 7 stappen om je PMS kleur te bepalen.

Productieproces en afname van PMS producten

Omdat het productieproces nogal wat werk vergt, ligt de minimale afname en levertijd hoger dan bij de standaard kleuren. Zowel plastic als metalen pennen kunnen in eigen PMS geproduceerd worden vanaf 5000 stuks, neem bijvoorbeeld de Full. De levertijd is ongeveer 12 weken, inclusief de kleurproef.

Geïnteresseerd in relatiegeschenken met huisstijlkleur? Bekijk dan de volgende artikelen die verkrijgbaar zijn in een eigen PMS kleur:

Pennen in eigen PMS
Tassen in eigen PMS

Was dit artikel nuttig?

Bron Promo2000

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.